31 Ağustos 2013 Cumartesi

Agustos Favorileri



Herkese Merhaba! Bugün ağustos bitiyor ki ben buna çok seviniyorum. Bazıları depresyonda kış geliyor diye ama ben tamamen kış insanı olduğum için kışın gelmesini iple çekenlerdenim. Ağustos kısaca nasıl geçti benim için onu anlatayım. Bu yaz her anlamıyla benim için kötü bir yazdı çünkü tatil yapamadım, hiç boş vaktim olmadı ve hala benim için kötü geçiyor . :( Ama şunu da unutmamak lazım eğer hayatımız hep iyi olsaydı hiç üzülmeseydik bu sefer hayattan çok sıkılırdık değil mi? O yüzden üzülmek yerine sorunu çözmeye odaklanmak gerekiyor , hayatımızda bazı şeyleri değiştirmek ve en önemlisi bizi mutlu etmesi lazım. Her zaman her şeyde başarılı olamayız, her şey yolunda gitmez ama inanın böyle zamanlarda değişiklik yapmak çok işe yarıyor. Şuan bazı şeyleri kafamda netleştiriyorum, umarım bir kaç ay sonra daha iyi şeyler yazabilirim. Sizin yazınız nasıl geçti merak ediyorum umarım benimki kadar kötü geçmemiştir.

Neyse konudan çok saptım :). Bu ay neredeyse sıfır makyajla gezdim çünkü hava sıcak birde makyaj hiç çekilmiyor , makyaj yapmam gerektiği zaman da elime hep bunlar geçti. Göz makyajı yazın pek tercih etmiyorum çünkü önemli bir yere gidilmiyor o yüzden abartmaya gerek yok, daha çok dudak ve yanakları belirgin tutmak istedim. Bu ay en çok bu 6 ürünü bayılarak kullandım.

The Balm Put A Lid On It hariç hiçbirinin yazısı blogta yok ama hepsini yazacağım yavaş yavaş, eğer içlerinden merak ettiğiniz ürün veya ürünler varsa söyleyebilirsiniz önceliğimi ona tanırım.

Sizin ağustos ayında en sevdiğiniz ürün veya ürünler nelerdi?

4 yorum:

  1. Bobbi brown'un rengine bayıldım! Sen bu ay pembelerden gitmişsin :)

    YanıtlaSil
  2. :):)ben tam bir pembe hastasıyım şeftali tonu allıklarım en fazla 4 veya 5 tanedir. Bobbi brown'ın bu allığı enfes hergün bunu süresin geliyor. 😍

    YanıtlaSil
  3. bobbi'yi bende cok sevdim ozellikle kışın pembe, yazın şeftali tonları tercih ediyorum. far bazı almayı hiç düşünmedim şuana kadar. rujlarda coook gzuel miş =)

    YanıtlaSil
  4. :) teşekkürler, bende yazın pembeyi daha çok tercih ediyorum çok yanmak istemeyince ama yanık tene şeftali allık çok güzel oluyor. Far bazı yazın çok iyi oluyor çünkü gözünde hiç makyaj kalmıyor sıcaktan bu kalıcalığını arttırıyor. Rujlarda fiyatlarına göre çok iyi. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...