25 Ağustos 2013 Pazar

Kiehl's Ultra Facial Toner

Herkese Merhaba! Bugün yüz temizleyicisini tanıttığım ve severek kullandığım bu markanın şimdi de toniğini tanıtacağım. Bazıları için tonik gereksiz olsa da benim için tonik her zaman gereklidir çünkü sivilcelenmeye ve siyah noktaya meyilli bir cildim var.


 
Bu ürün bütün cilt tipleri için olan tonik. Açıkçası benim bugüne kadar kullandığım en güzel ve işe yaradığını hissettiğim bir tonik. Bu ürünü çok uzun zamandır kullanıyorum bitmesine çok az kaldı, çok ama çok sevdim .İçinde alkol olmadığı için yüzümde  yanma yapmadı.
 
 
Kapağı çok kullanışlı, pamuğa istediğiniz kadar ürünü alabiliyorsunuz.
 
 
Gördüğünüz gibi biraz kıvamlı bir ürün ,yüzü kurutmuyor. Pamuğa döküp hafif hafif ciltte gezdirebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
Kiehl's kendi sitesinde ne demiş inceleyelim.
Tüm cilt tiplerinin kullanabileceği bu nazik ve etkili tonik, klasik Ultra Facial Cream için ideal bir temel oluştururken yüzey dokusunun sıkılaştırılmasına yardımcı olur. Skualan, kayısı çekirdeği yağı, E vitamini ve avokado yağı gibi etkili yumuşatıcılar içeren alkolsüz sıkılaştırıcı formülümüz, cildi nemlendirip rahatlatırken yüzey kirlerini ve kalıntıları da nazikçe temizler. PH yönünden dengelidir ve bu sayede cildi aşırı kurutmaz ve ciltteki doğal yağların korunmasını sağlar.
 
 
Fiyatı 44 tl. 75 ml de 24 tl. Kısacası benim çok memnun kaldığım bir ürün ama siz almadan önce tester isteyin, denedikten sonra beğenirseniz alırsınız.
Sizin deneyip memnun kaldığınız tonikler neler?
 
 
 
 

2 yorum:

  1. henüz hiç kiehl's ürünü denemedim ben. şuanda kullandığım tonik neutrogena siyah nokta karşıtı tonik.

    YanıtlaSil
  2. O toniği çok duymuştum çok iyi yorumları vardı ,bu bitmek üzere bitince bende deneyeceğim. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...