29 Ağustos 2013 Perşembe

Yves Rocher Waterproof Eye Pencil

 


Herkese Merhaba! Bugün yaz boyu çok severek kullandığım bu göz kalemlerinden bahsetmek istiyorum.Yves rocher'ın makyaj ürünleri genellikle beğeniliyor, bende denemek için bu iki göz kalemini almıştım bir kaç ay önce. İyi ki almışım keşke siyah ve kahverengisini de alsaymışım diyorum, alışverişe gittiğim zaman onları da alacağım.


 
Kalemler suya dayanıklı olarak geçiyor, benim göz kapaklarım çok kurudur o yüzden suya dayanıklı olmayan kalemler bile çok uzun süre dayanır ama ben elimin üstünde de test ettim sürekli elimi yıkadım zor geçti. Waterproof kalemler makyaj temizleyiciyle kolaylıkla çıkmayabiliyor bazen ama bu kalemleri Bioderma'nın temizleyicisiyle kolayca çıkardım. 
 
 
 
Gördüğünüz gibi asansörsörlü bir uca sahipler ve yapıları oldukça kremsi ama çok yumuşak olup bir türlü sürülemeyen yapıda değiller. Renklerini tek bir sürüşte yoğun olarak veriyorlar.
 
 
 
 
Koyu olan mavinin içinde ışıltı,sim herhangi bir şey yok ama açık mavi hafif ışıltılı yapıda.
 
 
Eğer ucu kullana kullana kalınlaşırsa inceltmek için arkasında bir de kalemtraşı mevcut ki çok işe yarıyor.Kısacası benim her anlamda çok sevdiğim kalemler diğer renklerini de alacağım. Fiyatı 29,90 ama şimdi internetten baktım indirimdeler 17,94 olarak gözüküyor bence indirimde en azından bir tane alıp deneyin. Sizin memnun kaldığınız kalemler veya yves rocher ürünleri neler? 
 

9 yorum:

  1. Açık mavinin rengi çok hoş! ama bana gitmiyor işte:(

    YanıtlaSil
  2. :)Asıl sana gider, görmesem neyse diyeceğim ama belki alışmadığın içindir çünkü bende bazen gözüm alışmadığı zaman yakışmıyor derim. :)

    YanıtlaSil
  3. Yakında yapacağım renkli makyaj bence o zaman konuşalım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :):)Hadi bakalım,bu laflarını yutacaksın eminim.:)

      Sil
  4. Bu renkler çok güzelmiş :) kahverengisini bilmem ama siyahını almadığın iyi olmuş :):)

    YanıtlaSil
  5. Aaaa niye sen beğenmedin mi yoksa bu seriyi. :)

    YanıtlaSil
  6. Siyahını kesin alacagım cünkü kolay sürülebilen kremsi bir yapısının olması cok önemli çünkü göz cevresi cok hassas!
    http://tugbates.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende hiç sevmiyorum . İnşallah beğenirsin çünkü göz kalemi kişiden kişiye çok değişiyor bazılarında hiç akma yapmayan kalem diğerinde 1 saat sonra akma yapabiliyor umarım sende böyle bir sorun olmaz. :)

      Sil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...