4 Eylül 2013 Çarşamba

Bioderma Sensibio Eye Contour Gel

 
 
Herkese Merhaba! Bugün size son 4, 5 aydır kullandığım göz kremini tanıtmak istiyorum. Cilt bakımı yazılarını yazarken çok uzun zaman kullanıp öyle yorum yapmaya dikkat ediyorum. Bu ürün de bitmek üzere olduğuna göre artık yorum yapabilirim.
 
 
 
 
Gördüğünüz gibi ürün 15 ml, genellikle göz kremleri 15 ml oluyor ,zaten fazlasıyla yetiyor.
 
 
 
 
Göz kremlerinin kavanozda değil de böyle paketlenmesini daha çok seviyorum daha hijyenik oluyor, sürekli parmağınızı batırmak zorunda kalmıyor istediğiniz kadar ürünü alabiliyorsunuz.
 
 
 
Ürünün sitede yazdıklarına bakalım. 
 
Hassas, toleransı düşük, normal ve normalden kuruya dönük ciltler için geliştirilen, göz çevresinde oluşan torbalanma sorununun giderilmesini sağlayan nemlendirici bakım jelidir.
Bileşimindeki Toleridine kompleksi sayesinde cildin düşük tolerans değerini yükselterek hassas göz çevresini dış etkenlerin olumsuz etkilerine karşı güçlendirir.
Cildi nemlendirir ve rahatlatır.
Rahatsızlık hissi ve tahrişi giderir.
Göz çevresindeki şişlikleri, kırışıklıkları ve göz altı torbalanmalarını minimize eder.
Parfüm, sürfaktan ve koruyucu içermez.
Hipoalerjeniktir. Komedojenik değildir.  
 
İçeriği görünmediği için ekliyorum.
 
İçerikler:
WATER (AQUA), GLYCERIN, DIMETHICONE, POLYEHTYLENE, TRIDECYL TRIMELLITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOSTEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, CAFFEINE, SODIUM HYALURONATE, GLYCYRRHETINIC ACID, RHAMNOSE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLCELLULOSE.
 
 
 
 
Benim yorumlarıma geçersek yağlı bir yapısı yok, jel yapıda. Benim göz çevremin ne kadar kuru olduğundan bahsetmiştim sabah ve gece nemlendirmem gerekiyor. Bu krem bana göre göz çevreme yeteri kadar nem sağlamadı ama göz çevresi çok kuru olmayanlar için çok iyi olacağını düşünüyorum. Ben çok fazla miktar kullandığım halde yağ butonu yapmadı ayrıca yapış yapış bir yapısı da yok. Eğer derseniz ki benim göz kremim hafif nemlendirsin ağır olmasın o zaman denemenizi tavsiye ederim ama çok kuru göz çevresine sahip olanlar için çok iyi olacağını düşünmüyorum. Sitesinde yazılanlarda göz altı torbalarına etki ettiği yazılmış ama ben öyle bir özelliğini göremedim. Genel olarak 20'li yaşların başında olanlar için daha ideal olacağını düşünüyorum.
 
Fiyatını hatırlamıyorum ama online eczanelere baktım 50-55 tl gibi bir fiyatı vardı. Sizin memnun kaldığınız göz kremleri neler?
 
 
 

 
 
 
 

5 yorum:

  1. Ben de Vichy kullanıyorum canım uzun zaman oldu yaklaşık 6-7 ay, yazısını yazmadım o yüzden ürünün linkini vereyim bir bak, çünkü nemlendirmesi muhteşem. Benim de göz çevrem çok kuru.. http://www.dermomarket.com/Vichy-Liftactiv-Retinol-Ha-Goz-Cevresi-Bakim-15ml,PR-7695.html

    YanıtlaSil
  2. Of nasıl ihtiyacım var anlatamam bu bitiyor yeni ne alsam diye düşünüyordum çok iyi oldu hemen bakıyorum çok saol :):)

    YanıtlaSil
  3. merhabalar. bende göz çevresi kupkuru olanlardanım ve uzuun zamandır gratis'ten aldığım Danielle Laroche göz kremini kullanıyorum. cam kavanozda ve 30 ml göz kremi :) vee adeta bir nem bombasııı bütün gün göz çevrem nemli kalıyor harika bir ürün tavsiye ediyorum :) not olarak benim göz çevrem çok hassastır bende hiç bir yan etki ortaya çıkmadı :) renkli günler..

    YanıtlaSil
  4. merhabalar. bende göz çevresi kupkuruu olanlardanım hatta o kadar kuru ki yüzümü yıkadıktan sonra hemen krem sürmezsem kuruluktan kaşınıyor ve yara oluyor :( ben uzun zamandır gratisten aldığım Danielle Laroche göz kremini kullanıyorum adetaa bir nem bombasıı bir krem ancak bu kadar nemlendirebilir.. kavanozda ve 30ml ürün :) kullan kullan bitmez yanii.. göz çevremde çok hassas hiç bir yan etkide yapmadı bende. bu ürünü tavsiye ediyorum mutlaka bak :)

    YanıtlaSil
  5. Aaa hiç görmedim ben bakarım hemen benimde aynı durum o kadar kuru ki anında kaşınır falan 30 ml olması da iyiymiş dediğin gibi kullan kullan bitmez valla :):)teşekkürler önerin için :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...