2 Eylül 2013 Pazartesi

Laura Mercier Secret Concealer



Herkese Merhaba! Aslında bugün ağustos favorilerinden bir ürün tanıtacaktım, bu ürünü tanıtmak aklımda yoktu ama http://oreosevenkiz.blogspot.com/ bloğunun sahibi bu kapatıcıyı almak istediğini yorumlarda söylemişti ben de ona o zaman bu ürünün yazısını yazacağımı söyledim, sözümü tutmamış olmayayım. :) Gördüğünüz gibi bu kapatıcının minicik bir paketi var ki ben bayılıyorum böyle minik olmasına ,çantaya atıyorum istediğim zaman eğer kapatmam gereken yer varsa sürüyorum. İlk başta çok küçük bu hemen biter diyebilirsiniz ama ben yaklaşık 7, 8 aydır neredeyse her gün bu ürünü kullandım ama daha yeni bitiyor.






Benim aldığım ton 3 numara. Bu kapatıcının sevdiğim bir yönü gördüğünüz gibi 18 ay ömrü var yani çok uzun zaman kullanabilirsiniz.




Herkesin makyajda olmazsa olmazı vardır bazıları fondöten sürmezsem makyaj kötü görünür der ,bazıları eyeliner sürmeden göz makyajı yaptığımı anlamam der ama benim için kapatıcı çok çok önemlidir bunu aşağıdaki resimde gözlerimin durumunu görünce anlayacaksınız. :( Öncelikle şunu söylemek istiyorum bu kapatıcının artıları da var eksileri de. Artılarından başlamak gerekirse çok iyi bir kapatıcı ve sivilcelerinizi de çok iyi kapatıyor ,çok uzun süre kalıcı  olduğunu söylemek isterim. Eksilerine geçersek sürdüğünüzden 10 saniye geçmeden çizgilere doluyor ve eğer çok gülen bir insansanız, mimik çizgileriniz varsa oralarda birikme yapıyor, sürekli aynaya bakmak zorunda kalıyorsunuz. Bir de şunu eklemek istiyorum benim göz çevrem inanılmaz kurudur o yüzden göz kremsiz yapamayanlardanım ve eğer göz çevreniz kuruysa bu kapatıcıyı almaya karar verirseniz göz kremi kullanmadan sürmeyin.




Gördüğünüz gibi kolumda koyu duruyor ama cilde yayınca tenimle bütünleşiyor.



Evet burada göz altımın kapatıcı olmadan ne kadar kötü göründüğünü görebilirsiniz,
biliyorum. :( Neyse bunu geçersek sizce nasıl kapatmış? Fiyatı 76 tl. Sizin beğendiğiniz kapatıcılar neler?

12 yorum:

  1. Süper süper süper! NARS'ım bitince mutlaka bundan alacağım, hem de fiyatı daha uygun..

    YanıtlaSil
  2. :) Senin göz altların maşallah çok güzel sana ağır kaçmaz mı ?:) benimkiler çok mor :( ama gerçekten çok iyi kapattığını söyleyebilirim. Bende bu bitince bobbi brown mı alsam diyorum yoksa senin kullandığın nars kapatıcıyı mı ne dersin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bobbi brown kapatıcılarının çoğunu ELCA'da denedim ama correctoru yoktu o yüzden direk kapatıcısını önermem en azından ben bir türlü tonu tutturamadım ama Görkem correctorundan çok memnun. Ben NARS'tan hiç olmadığım kadar memnunum hatta kullanmaya kıyamıyorum öyle söyleyeyim :) Benim göz altlarım çok mor aslında, fotoğraflarda mı çıkmıyor yoksa?!? Ben kesin bunu alacağım NARS'tan sonra denemek istiyorum çünkü çok güzel olmuş!

      Sil
  3. Teşekkürler yorumun için evet çok iyi kapatıyor hemde çok az kullanıyorsun silgi gibi siliyor .:) şimdi sıkıldım hep aynı kapatıcıyı kullanmaktan ama bir kaç ay sonra dayanamam tekrar alırım kesin.:)Geçen denedim bobbi brown ı kadın üç ton denedi en sonunda buldum tonumu onu alacaktım ama sen nars diyorsun :) en iyisi gidip nars 'ı bir deneyeyim. Benim göz altım çok sorunlu olduğu için her markanın kapatıcısını denerim böyle .Seninki bana göre hiç mor gelmiyor valla. :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir blog bu:)
    Hemen takibe aldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ,çok mutlu oldum .:)

      Sil
  5. Merhaba blogunu undenied deki yazılar sayesinde keşefettim. İzleyiciler butonunu yana alırsan daha güzel olur . Ben ilk aradığımda görememiştim.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler tavsiyen için, yana alayım. Bende yanda çok şey var diye alta almıştım. :)

    YanıtlaSil
  7. İkili renk seçeneği olanı var bu markanın bir de içim gidiyor ama hiç ihtiyacım yok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet onu bende gördüm ama onu denememiştim, benimde hiç ihtiyacım yok ama alasım var her şeyi. :)

      Sil
  8. Göz altı sorunlarımız ve yapıları çok benzer duruyor. Benim göz çevrem çok kuru ve aileden kalma bir morluk durumu mevcut :(

    Elindeki kapatıcılar bitince bobbi brown corrector+ mac prolongwear concealeri denemeni tavsiye ederim. İkisinin beraber verdiği kapatıcılığı henüz baska bir şeyde bulamadım.

    Bu üründe tek başına olmasına rağmen gayet iyi kapatmış aslında. Çok kapatıcı deneyen-alan birisiyim ama nedense bu markanınkilere mesafeli durmuştum.

    YanıtlaSil
  9. Yorumun için çok teşekkür ederim bobbi brown corrector aklımda kesin alacağım ama mac prolongwearden hep kaçıyordum çünkü yorumlarda çok birikme yapıyor falan diyorlardı ama en kısa sürede deneyeceğim çok teşekkürler tekrar göz altı iyi kapanmadan makyaj çok kötü duruyor çünkü:):):)bende bu markayı youtube da görmüştüm çok iyi yorumları vardı onun için almıştım .:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...