11 Şubat 2014 Salı

# Nails Inc. Ice cream & Sprinkle Collection #



Herkese Merhaba! Bugün benim en çok sevdiğim ürün gruplarından biri olan ojelerden bahsedeceğim. Tam bir oje aşığıyım, görünce dayanamıyorum. :) Önümüzdeki 3 yazı daha ojeler hakkında olacak o zaman daha iyi anlarsınız. Biliyorsunuz sephora indirimi olmuştu ,bu yazıyı aslında o zaman yazmam daha uygun olurdu ama maalesef yetişmedi ,belki hala vardır diye yine de yazmak istedim çünkü ben ilk yaptığı indirimden değil ikinci indiriminden aldım ve 2 tane daha vardı aldığımda. :) 



Nails Inc ojelerini çok seviyorum ve denemek için çok güzel setler çıkarıyorlar.Bu koleksiyonu görünce de bayıldım çünkü gördüğünüz gibi kutusu çok tatlı dondurma şeklinde ve en önemlisi pastel tonda olmaları benim için çok güzel. En sağdaki ve en soldaki renk simsiz, sedefsiz. Ortasındaki renkte çok güzel mavi ve mor ışıltılar ve pullar var. 



Sağdaki renk : Upper Regent Street
Ortadaki renk: Ladbroke Square
Soldaki renk: Charing Crossroad 



Fotoğraflar tam istediğim gibi çıktı renkler birebir aynı. :)








Charing Crossroad çok güzel bir pastel pembesi, çok çok açık bir renk, tırnakları çok temiz bakımlı gösteriyor ama sürümü biraz zor ikinci katta kendini toparlıyor. 




Upper Regent Street çok güzel açık bir kahverengi, rengi boğucu ve tırnakları kötü gösteren bir kahverengi değil ve ilk katta opaklaşıyor sürümü çok rahat. 




En son renk en sevdiğim. :) Bir kat sürseniz bile çok güzel duruyor. Fotoğrafta iki kat var ve çok güzel bir pastel mavisi içinde mor,mavi ve yeşil ışıltı ve pullar mevcut. Ayrıca çok zor çıkar bu diyebilirsiniz ama hemen çıktı ki çok şaşırdım simli ojeler biliyorsunuz baya uğraştırıcıdır. :)

Normal fiyatı 40 tl ama ben indirimden 11 tl'ye aldım.Hala indirim devam ediyor. Sizin sevdiğiniz ojeler neler veya setler? 



4 yorum:

  1. Çook güzel renkleri varmış bayıldıım^^ Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ceyda'cım:) bende renklerini çok sevdim, pastel tonlarına bayılırım zaten. :)

      Sil
  2. Ya ama bunlar çok tatlı, tek kelimeyle BAYILDIM :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler hande'cim bende BAYILDIM görür görmez. :) çok tatlı gerçekten. :)hala sephora'da vardı, haberin olsun. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...